Ny udgivelse fra EPUC

Erhvervspædagogisk grundbog – for begyndere og garvede

Vi har i mange år ikke haft en samlet indføring i erhvervspædagogikken skrevet til lærere og ledere i de danske erhvervsuddannelser. Det råder EPUC bod på med denne bog.

Erhvervspædagogisk grundbog – for begyndere og garvede henvender sig først og fremmest til den nye lærer, som skal begynde på en erhvervspædagogisk diplomuddannelse. Men bogen kan også bruges af den mere garvede lærer, som har brug for at friske noget op eller søger ny inspiration til sin undervisning. Lige som bogen kan bruges som grundlag for temaer på lærermøder eller for efteruddannelse.

Bogen fremstår i struktur, indhold, sprog og tone ikke som en akademisk afhandling. Men netop som en erhvervspædagogisk grundbog med en læringslogik skrevet til lærere i de danske erhvervsuddannelser.

Bogen må gerne læses af de pædagogiske ledere på skolerne. Det kan ligefrem anbefales lederne at læse den som grundlag for dialog med og sparring af lærerne.

Bogen er skrevet af to erfarne erhvervspædagoger; Torben Størner, medejer af EPUC og Karin Staal Køhler pædagogisk vejleder på TEC.

Se indhold, forord og om forfatterne her


Om bogen

  • 204 sider
  • Udgivet af EPUC
  • ISBN nr. 978-87-999652-0-5
  • 300,- kr. incl. moms + forsendelse
  • Ved samlet bestilling af 20 eksemplarer eller derover gives 20 kr. i rabat pr. bog.

Bestilling af bøger

Send mail til karsten@epuc.dk
med angivelse af følgende:

Antal bøger

Evt. skole/boghandel

Dit navn

Adresse

Postnummer og by

Evt. EAN nummer